Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Τσάτνεϊ φράουλας

Υλικά
500 γρ. φράουλες
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 κ.γ. καυτερή πιπεριά
1 ποτήρι νερού μηλόξιδο
1 ξυλάκι κανέλα
50 γρ. φρέσκο τζίντζερ
1 κ.γ. αλάτι
200 γρ. καφέ ζάχαρη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις φράουλες και τις κρατάμε ολόκληρες. Βάζουμε τις φράουλες μέσα σε μια λεκάνη και τις πασπαλίζουμε με τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά, την κανέλα, το τζίντζερ, το πιπέρι και τη ζάχαρη. Τέλος αλατίζουμε. Αφήνουμε το μείγμα να μαριναριστεί για 1 ώρα. Στη συ-νέχεια το μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνει μαρμελάδα. Το βγάζουμε και αφού το βά-λουμε σε γυάλινο βάζο το φυλάμε στο ψυγείο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου